آزمایشگاه دنا آزمایشگاه لوگو آزمایشگاه دنا آزمایشگاه

پژوهش‌های جدید: احتمال ابتلای مجدد افرادی که یکبار به کرونا مبتلا شده‌اند، کم است

دو مطالعه جدید نشان می‌دهند ابتلا به کووید-۱۹ ممکن است از فرد در برابر عفونت‌های آینده محافظت کند.

به گزارش خبرگزاری آسوشیتدپرس، پژوهشگران می‌گویند شانس ابتلای مجدد افرادی که پادتن‌های (آنتی‌بادی‌های) ویروس کرونا در بدنشان تولید شده باشد کمتر از شانس مبتلا شدن دیگران به این ویروس است. 

پادتن‌‌ها به ویروس متصل می‌شوند و آن را از بین می‌برند. واکسن نیز سیستم ایمنی بدن را به تولید همین پادتن‌‌ها تشویق می‌کند. 

محققان می‌گویند افرادی که در پی ابتلای طبیعی به ویروس کرونا، پادتن‌‌ تولید کرده‌اند در معرض خطر کمتری قرار می‌گیرند. به گفته دکتر ند شارپلس، مدیر مؤسسه ملی سرطان آمریکا، این از جنس همان محافظتی است که یک واکسن مؤثر در بدن ایجاد می‌کند. 

در هر دو مطالعه از دو نوع آزمایش استفاده شده است. یکی از آنها آزمایش خون برای تشخیص پادتن‌‌ها است؛ پادتن‌هایی که می‌توانند ماه‌ها پس از ابتلا در بدن باقی بمانند. آزمایش دیگر با استفاده از نمونه ترشحات بینی یا سایر نمونه‌ها، وجود ویروس را تشخیص می‌دهد و نشان‌دهنده مبتلا بودن فرد در حال حاضر و ابتلای او در گذشته نزدیک است.

هنوز مشخص نیست این مصونیت چقدر دوام دارد از همین رو دانشمندان، کسانی را که به این ویروس مبتلا شده‌اند همچنان به رعایت نکات بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به کرونا و محافظت از خودشان و دیگران تشویق می‌کنند